- Startsida
- Offentlig säker mat
- Faror och åtgärder
- Faroanalys för olika kök
Publicerad 6 november 2020
Faroanalys för olika kök
Faror och åtgärder för olika moment i mathanteringen för tillagnings-, mottagnings- och avdelningskök.
Tillagningskök
-
Faror och åtgärder vid inköp tillagningskök
-
Faror och åtgärder vid mottagning och avemballering i tillagningskök
-
Faror och åtgärder vid kylförvaring i tillagningskök
-
Faror och åtgärder vid frysförvaring i tillagningskök
-
Faror och åtgärder vid torrförråd i tillagningskök
-
Faror och åtgärder vid upptining i tillagningskök
-
Faror och åtgärder vid infrysning i tillagningskök
-
Faror och åtgärder vid beredning i tillagningskök
-
Faror och åtgärder vid värmebehandling i tillagningskök
-
Faror och åtgärder vid varmhållning i tillagningskök
Mottagningskök
-
Faror och åtgärder vid återupphettning i mottagninskök
-
Faror och åtgärder vid värmebehandling i mottagningskök
-
Faror och åtgärder vid varmhållning i mottagningskök
-
Faror och åtgärder vid upptining i mottagningskök
-
Faror och åtgärder vid torrförråd i mottagningskök
-
Faror och åtgärder vid servering i mottagningskök
-
Faror och åtgärder vid nedkylning i mottagningskök
-
Faror och åtgärder vid märkning/information i mottagningskök
-
Faror och åtgärder vid mottagning och avemballering i mottagningskök
-
Faror och åtgärder vid mottagning av färdig mat i mottagningskök
Avdelningskök
-
Faror och åtgärder vid återupphettning i avdelningskök
-
Faror och åtgärder vid värmebehandling i avdelningskök
-
Faror och åtgärder vid varmhållning i avdelningskök
-
Faror och åtgärder vid upptining i avdelningskök
-
Faror och åtgärder vid torrförråd i avdelningskök
-
Faror och åtgärder vid servering i avdelningskök
-
Faror och åtgärder vid nedkylning i avdelningskök
-
Faror och åtgärder vid märkning/information i avdelningskök
-
Faror och åtgärder vid mottagning av färdig mat i avdelningskök
-
Faror och åtgärder vid matlagning tillsammans med barn, omsorgstagare eller äldre i avdelningskök